Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van The Roof - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

The Roof

Recreatie (Cultuur en welzijn)

Sinds 2013 is The Roof een stedelijke ontspanningsruimte waar vrijheid en creativiteit voor iedereen centraal staat. Je vindt er een klimmuur, een gezond biorestaurant, maar het is ook een ontmoetingsplaats voor culturele activiteiten en ontdekkingen. De ambitie van de Maisons d’Escalade is om sportieve en gemeenschappelijke, dynamische ruimtes te zijn, waar de waarden van sport en sociale, verantwoorde economie elkaar kruisen. Triodos Bank financierde de werken die de opening van een derde ruimte in The Roof mogelijk maakten. The Roof ligt in het hart van Brest, tot grote vreugde van beginnende en ervaren Bretoense klimmers.

http://brest.theroof.fr/

http://brest.theroof.fr/

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Rue Augustin Morvan 6
29200
Brest
France

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.