Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Studio 360 Paris - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
SMartBe SMartBe Kunst en cultuur
STAN STAN Kunst en cultuur

Studio 360 Paris

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Als pool van culturele ondernemingen en verenigingen is Le 360° Paris Music Factory een nieuw ecosysteem met verschillende activiteiten, satellieten rond een concertzaal in beheer van La Fabrica Spectacles. Vooral transculturele voorstellingen, productie en distributie van wereldmuziek hebben er hun plaats. Verder biedt de organisatie een thuis aan artiesten, herbergt ze repetitie- en vormingslokalen, een kweekvijver voor culturele ondernemingen en een restaurant. De werking is gebaseerd op uitwisselingen en het delen van kennis en vaardigheden en de ruimte. Triodos Bank financiert de bouwwerken van dit centrum in het hart van de wijk la Goutte d’Or.

http://www.studio360paris.fr

http://www.studio360paris.fr

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Rue Léon 8
75018
18
Paris
France

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.