Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van SUNTERRA duurzame oplossingen - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Mondria Advies Mondria Advies Maatschappelijke projecten
Ontmoetingshuis Veenendaal Ontmoetingshuis Veenendaal Maatschappelijke projecten
Skyway Skyway Maatschappelijke projecten
Spirit Spirit Maatschappelijke projecten

SUNTERRA duurzame oplossingen

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

In de duurzame wijk Poelgeest in Oegstgeest is een wijkhart gebouwd dat niet goed van de grond komt. De leegstaande ruimte is te groot voor de kleine zelfstandigen van de wijk, die nu vanuit huis opereren, maar eigenlijk de volgende stap willen en kunnen nemen.

SUNTERRA duurzame oplossingen is het gelukt alle partijen bij elkaar te brengen. Heijmans vastgoed heeft het pand verkocht voor een scherpe prijs, SUNTERRA heeft het pand verbouwd naar een multifunctionele, duurzaam ingericht pand en heeft meerdere huurders.

Meerdere kleine ondernemers proberen van deze zaal dé zaal van Oegstgeest maken. Tot slot is er voor de wijk een koffiehuisje. Dit ging in nauwe samenwerking met Support&Co die mensen met afstand tot de arbeidsmarkt op weg helpt.

http://www.sunterra.nl

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Eli Heimanshof 78
2341PH
Oegstgeest
Nederland

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.