Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting Stimulans - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Stichting Muzenis Stichting Muzenis Kunst en cultuur
Stichting Tok Stichting Tok Kunst en cultuur
Stichting V2 Stichting V2 Kunst en cultuur

Stichting Stimulans

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Stichting Stimulans stelt faciliteert en beheert zich ten doel betaalbare woon- en werkruimte voor beeldende kunstenaars te faciliteren en beheren.

http://www.stichtingstimulans-amsterdam.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van cultuur stimuleren. Naast grote projecten passen ook kleinere culturele initiatieven in het beleggingsbeleid. Zo belegt het fonds bijvoorbeeld in musea, theaters, kunstenaars en podia.

Adres:
3e Wittenburgerdwarsstraat 3B
1018KR
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.