Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Médicharme - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Médicharme

Zorg (Sociale economie)

De groep Médicharme beheert medische rusthuizen (EHPAD – Etablissement d’Hébergement pour Personnes Agées Dépendantes) op mensenmaat, met de uitgesproken wil om voorrang te geven aan de medisch-sociale kwaliteit. De jonge groep herneemt hiertoe bestaande structuren en werkt met alle partijen samen om ze te rehabiliteren en zo te integreren in een zorgschema dat coherent is met de behoeftes van hun regio.

Triodos heeft de acquisitie gefinancierd van de EHPAD Residentie van Frankrijk in Beuvry-Béthune.

http://www.ehpad-defiscalisation.fr/programme-ehpad-epad-ephad-mapad/residence-de-france-medicharme-beuvry-bethune-62-214-1.htm

http://www.ehpad-defiscalisation.fr/programme-ehpad-epad-ephad-mapad/residence-de-france-medicharme-beuvry-bethune-62-214-1.htm

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Rue du Général Leclerc 673
62660
France

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.