Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van 3RB Vastgoed - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Synergos Synergos Onderwijs
WiJS! WiJS! Onderwijs
AVhuis AVhuis Duurzaam vastgoed
Aedes Real Estate Aedes Real Estate Duurzaam vastgoed

3RB Vastgoed

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

3RD Vastgoed is verantwoordelijk voor de verduurzaming van een bestaand en verhuurd kantoorpand. Na diverse ingrepen is het pand van energielabel E naar een A label gegaan.

Herfinanciering van aankoop en upgrade van een verouderd, maar verhuurd kantoorpand. Daarnaast extra financiering voor verduurzaming. Hoofdhuurder Solidaridad is actief in verduurzaming van productieketens en daarmee extra reden om dit project te financieren.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
't Goylaan 9-15
3525AA
Utrecht
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .