Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Spirit Amsterdam - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
SpeelBoek SpeelBoek Winkels Non-food
St1 gallery St1 gallery Winkels Non-food
Sukha Sukha Winkels Non-food

Spirit Amsterdam

Winkels Non-food (Sociale economie)

Spirit is een restaurant waar de gerechten elke dag eigenhandig gemaakt worden. Met respect voor mens, dier, milieu en economie.

Spirit heeft een gevarieerd vegetarisch buffet, zowel warm als koud. Ze kiezen het beste van de natuur, alle producten zijn 100% biologisch. De koks werken met de ingrediënten van het seizoen.

Sinds 2 februari 2012 is Spirit 100% biologisch gecertificeerd door Skal. Spirit was daarmee het vierde restaurant in Nederland met een 100% Eko-keurmerk Horeca. Bijzonder aan het concept van Spirit is dat je betaalt voor het gewicht van je bord. Bij de kassa wordt je bord gewogen. Zo kunnen gasten zelf bepalen wat ze willen eten, maar ook hoeveel.

Sinds oktober 2016 ook in Amsterdam.

http://www.spiritamsterdam.nl

Winkels Non-food

In deze sector financiert Triodos Bank een breed scala aan duurzame winkeliers. Vaak zijn dat gespecialiseerde winkels met ambachtelijke producten.

Adres:
Czaar Peterstraat 2A
1018PR
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.