Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Koninklijk Orthopedagogisch Centrum Antwerpen - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Koninklijk Orthopedagogisch Centrum Antwerpen

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

KOCA, kort voor Koninklijk Orthopedagogisch Centrum Antwerpen, is een scholengroep in Antwerpen die drie scholen en enkele projecten omvat, die gericht zijn op jongeren met specifieke leerbehoeftes. De doelgroep van de school omvat onder andere doven en slechthorenden, jongeren met autisme, jongeren met leer- of gedragsstoornissen en jongeren met taalmoeilijkheden. Triodos Bank heeft de vervangingsnieuwbouw van Jonghelinckshof medegefinancierd. De nieuwe campus biedt zal ruimte bieden aan 60 kinderen in internaat, een leefgroep semi-internaat, een schoolgebouw en multifunctionele ruimtes. Dit project kon ook rekenen op subsidies vanuit VIPA.

http://www.koca.be/

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Van Schoonbekestraat 131
2018
Antwerpen
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.