Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Global Reporting Initiative - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Eucc The Coastel Union Eucc The Coastel Union Professionele diensten
Eyefreight Eyefreight Professionele diensten
Groot Verzet Fietskoeriers Groot Verzet Fietskoeriers Professionele diensten
Het Stormt! Het Stormt! Professionele diensten

Global Reporting Initiative

Professionele diensten (Sociale economie)

Stichting Global Reporting Initiative (GRI) is een internationale onafhankelijke organisatie. GRI helpt bedrijven, overheden en andere organisaties bij het begrijpen van en het communiceren over de invloed van handel op belangrijke duurzaamheidkwesties, zoals onder andere klimaatverandering, mensenrechten en corruptie.

Het GRI begon als pionier met de reportage van duurzaamheid in de jaren 90. Inmiddels wordt deze gewoonte door een groeiende meerderheid van organisaties overgenomen.

De Sustainability Reporting Standards van het GRI zijn fundamenteel voor dit succes. Met duizenden ‘reporters’ in meer dan 90 landen, biedt het GRI de meest gebruikte normen voor duurzaamheidrapportage en openbaarmaking van gegevens. Hierdoor kunnen bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en burgers betere beslissingen nemen, gebaseerd op relevante informatie. Momenteel rapporteert 92% van de 250 grootste bedrijven ter wereld over hun duurzaamheidprestaties.

https://www.globalreporting.org/

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Barbara Strozzilaan 336
1083 HN
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .