Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Mediamatic - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Maria Roosen Maria Roosen Kunst en cultuur
Metaalkathedraal Metaalkathedraal Kunst en cultuur
More Stage Services More Stage Services Kunst en cultuur

Mediamatic

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Mediamatic is een presentatie-instelling voor de kunsten in Amsterdam. De ondernemers richten zich op nieuwe ontwikkelingen in kunst en cultuur en houden zich bezig met natuur, duurzaamheid en life sciences.

Op hun Biotoop in het hart van Amsterdam brengen ze duurzame verbindingen tot stand tussen kunstenaars, buurtbewoners, studenten en bezoekers. Bij Mediamatic zijn lezingen, tentoonstellingen en workshops te bezoeken over geur, bio-materialen, urine, fermentatie, gezondheid en meer.

http://www.mediamatic.net/

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Dijsgracht 6
1019 BS
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.