Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Goodbrandz - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Het Honingmagazijn Het Honingmagazijn Winkels Non-food
Imkershop Imkershop Winkels Non-food

Goodbrandz

Winkels Non-food (Sociale economie)

Goodbrandz is in 2011 ontstaan. De oprichters zagen dat duurzame mode moeilijk vindbaar was. Dit vooral als gevolg van het beperkte aanbod bij modezaken. Goodbrandz wilde hier verandering in brengen. Als modeagentuur, importeur en pr-bureau richt men zich op het zichtbaar maken van duurzame mode. Daarnaast is Goodbranz initiator van de Dutch Sustainable Fashion Week.

Goodbranz presenteert in hun Amsterdamse showroom zorgvuldig geselecteerde merken. Zoals A Beautiful Story, Bufandy, Haikure, Lana, LangerChen, Lanius, Mandala, MYOMY Do Goods, Oliveda, P’ienca, Swedish Stockings en WeWood. Het Goodbrandz team heeft daarbij niet alleen verstand van mode, maar is “geïntegreerd” in de duurzame, biologische en ecologische wereld.

Uit de groeiende vraag naar ‘sustainable fashion’ plus de snelle stijging in online aankopen is het idee voor InspiringStories geboren. Een inspirerend platform, waar je niet alleen duurzame items kan aanschaffen, maar ook het vaak boeiende verhaal achter de merken kunt lezen.

http://www.goodbrandz.nl

Winkels Non-food

In deze sector financiert Triodos Bank een breed scala aan duurzame winkeliers. Vaak zijn dat gespecialiseerde winkels met ambachtelijke producten.

Adres:
Koningin Wilhelminaplein 8-10
1062 HK
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.