Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Zinneke asbl - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
WP Zimmer WP Zimmer Kunst en cultuur
Wrong Men Wrong Men Kunst en cultuur
de pinxi sa de pinxi sa Kunst en cultuur
A.J.M.O. A.J.M.O. Zorg

Zinneke asbl

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Zinneke betekent in het Brussels zowel de Zenne, de rivier waarrond Brussel werd gebouwd, als een bastaardhond. Een Zinneke is iemand die meerdere afkomsten heeft, het symbool van het kosmopolitische en multiculturele karakter van de hoofdstad. In mei 2000 ging de Zinneke Parade voor de eerste keer door de straten van de Brusselse Vijfhoek (het stadscentrum). Honderden plaatselijke organisaties vormden samen een kleurige, muzikale en zeer feestelijke stoet. Met dat artistieke en multiculturele evenement hebben de organisatoren ook sociale doelstellingen, vooral op het vlak van sociale samenhang. Bij de voorbereiding van de parade worden de bewoners betrokken bij het project en werken ze samen in verschillende teams. Triodos Bank heeft een voorfinanciering verleend voor de subsidies van de vzw.

http://www.zinneke.org

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Rue du Houblon 71
1000
BRUXELLES
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.