Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van WTCB - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Trait Architects Trait Architects Milieutechnologie
Vibe Vibe Milieutechnologie
Zampone Zampone Milieutechnologie

WTCB

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

Het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is een particuliere onderzoeksinstelling. Het WTCB werd opgericht naar aanleiding van de Besluitwet ‘De Groote’ van 1947. Het doel daarvan was het toegepaste onderzoek over de bouwindustrie en de concurrentie te bevorderen. Ongeveer 80.000 Belgische bouwondernemingen zijn lid van de instelling, vooral kmo's. Het WTCB verricht onderzoek voor zijn leden en geeft hen ook advies. Verder wil het WTCB bijdragen tot de ontwikkeling van de bouwsector door onderzoek te voeren op vraag van de overheid. Triodos Bank heeft het WTCB een krediet verleend voor de aankoop van het gebouw in Heusden-Zolder waar een demonstratie- en informatiecentrum voor duurzaam bouwen is ondergebracht.

http://www.wtcb.be

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Marktplein 7/1
3350
Heusden-Zolder
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.