Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Weleda nv - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Weleda nv

Zorg (Sociale economie)

Weleda is de langst bestaande producent van natuurzuivere, mens- en diervriendelijke verzorgingsproducten en geneesmiddelen. Weleda wil bijdragen tot de gezondheid van de aarde en haar bewoners. De plantaardige en dierlijke grondstoffen voor de producten van Weleda komen daarom zoveel mogelijk uit de biologisch-dynamische of biologische landbouw en uit in het wild verzamelde planten. Alle grondstoffen worden in menselijke omstandigheden geteeld en eerlijk verhandeld. De verzorgingsproducten van Weleda zijn 100% dierproefvrij. Bovendien streeft de onderneming ernaar om energiegebruik, afval, milieuvervuiling en schadelijke stoffen te minimaliseren en milieuvriendelijke initiatieven te stimuleren. Sinds 2009 is Weleda België een erkende klimaatneutrale onderneming met een volledige CO2-neutrale bedrijfspolitiek. Triodos Bank heeft de uitbouw en de werking van Weleda in België gefinancierd.

http://www.weleda.be

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Ambachtenlaan 8
3001
HEVERLEE
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.