Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Le Théâtre de Poche - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Le Palace Le Palace Kunst en cultuur
Le Passage du Nord-Ouest Le Passage du Nord-Ouest Kunst en cultuur
Les Trois Claviers Les Trois Claviers Kunst en cultuur
M11 bvba M11 bvba Kunst en cultuur

Le Théâtre de Poche

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Al meer dan een halve eeuw nodigt het ‘Théâtre de Poche’ zijn toeschouwers uit tot debat. Daarbij overrompelt het soms, doet het soms lachen, en ontroert het vaak. Zo wil het theater trouw blijven aan zijn overtuiging van de politieke en sociale noodzaak van het theater. Vandaar ook dat het initiatieven nam zoals de invoering van het Artikel 27 dat de toegang van de armsten tot cultuur bevordert. Het theater bracht ook de wens van de auteur Ahmadou Kourouma in vervulling om zijn tekst "Allah n'est pas obligé" in Afrika te spelen, en dan vooral in landen waar kinderen betrokken zijn in gewapende conflicten. Het ‘Théâtre de Poche’ is een overtuigde partner van de Liga voor de Mensenrechten, van Amnesty International en van veel campagnes van verenigingen tegen intolerantie, economisch-sociale uitsluiting en nog vele andere vormen van discriminatie. Als maatschappelijk geëngageerd theater is de Poche een klankbord van de actualiteit met al haar sociale ongelijkheden, haar waanzin, haar tegenstrijdigheden, maar ook haar mogelijke hervormingen. Het gezelschap gelooft nog altijd dat theater de spot kan drijven met het noodlot en weerstand kan bieden aan de dwaasheid, aan de willekeur en aan de onmacht. Triodos Bank heeft de subsidies en verschillende investeringen van het theater gefinancierd.

http://www.poche.be

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Chemin du Gymnase 1A
1000
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.