Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van RoomeR - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

RoomeR

Productie (Sociale economie)

RoomeR bvba is een kleine brouwerij in Gent waar de broers Maarten en Jeroen Michels op artisanale wijze het drankje RoomeR produceren. RoomeR is gebaseerd op vlierbloesem en bevat 14,9% alcohol. Het wordt gedronken als aperitief, bij het dessert of verwerkt in een cocktail. De missie van RoomeR bestaat erin binnen de stedelijke, Gentse context op een artisanale en menselijke schaal een kwalitatief hoogstaand en natuurlijk drankje te brouwen. De broers Michels maken gebruik van zelfgeteelde grondstoffen. Duurzaamheid, niet alleen op het vlak grondstoffen en productie, maar ook op het vlak van de sociale impact van het bedrijf, staat centraal. Triodos Bank heeft RoomeR een krediet verleend voor de afwerking van hun nieuwe fabrieksgebouw en voor de automatisering van het productieproces.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://www.roomer.be

Productie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame productiebedrijven, waaronder drukkerijen, uitgevers, en ambachtslieden.

Adres:
Krevelstraat 3
9000
Gent
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.