Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Pirotech sprl - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Orka Brussel nv Orka Brussel nv Duurzame energie
Orka Orka Duurzame energie

Pirotech sprl

Duurzame energie (Natuur en milieu)

‘Pirotech bvba is een raadgevend ingenieurskantoor dat gespecialiseerd is in energiebesparing in de industrie en de bouw. Het bedrijf geeft onder andere advies voor energieaudits, voor bestekken voor ovens of warmtekrachtkoppeling en voor studies in verband met warmteoverdracht. Pirotech speelt ook een rol als technisch expert in stuurgroepen die de energie-efficiëntie in de Waalse industriesector moeten verbeteren. Triodos Bank heeft Pirotech een investeringskrediet toegekend. Daarmee financierde het bedrijf energiezuinige kantoren met houtskeletbouw en verwarming met micro-warmtekrachtkoppeling op basis van aardgas. Daarnaast kon Pirotech zo ook de aankoop van aandelen van Greenvest herfinancieren. Dat bedrijf is op haar beurt aandeelhouder van de onderneming GreenWatt, een producent van biogas op basis van organisch afval van bijvoorbeeld maïs, witlof of bieten.

http://www.pirotech.be

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Rue du Blanc-Ry 141
1342
LIMELETTE
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.