Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Patrimoine et Culture asbl (Halles Saint Géry) - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
R.T.A. R.T.A. Kunst en cultuur
Rosas Rosas Kunst en cultuur

Patrimoine et Culture asbl (Halles Saint Géry)

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

‘Patrimoine & Culture’ beheert het centrum voor informatie, tentoonstellingen en evenementen in de Sint-Gorikshallen. De vereniging streeft naar een grotere waardering en kennis van de leefomgeving van de Brusselaars. Het gaat dan over thema’s zoals erfgoed, milieu, mobiliteit, ruimtelijke ontwikkeling, stadsrenovatie, energie, huisvesting, toerisme, cultuur, het imago van Brussel, de verfraaiing van de stad, enzovoort. ‘Patrimoine & Culture’ organiseert en werkt mee aan tentoonstellingen, uitgaves, ontmoetingen of evenementen. Triodos Bank heeft een voorfinanciering verleend voor de subsidies van de vzw.

http://www.hallessaintgery.be

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Place Saint-Géry 23
1000
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.