Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Maison Médicale Antenne Tournesol - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Maison Médicale Antenne Tournesol

Zorg (Sociale economie)

Het wijkgezondheidscentrum (maison médicale) ‘Antenne Tournesol’ in de Brusselse regio werkt met een multidisciplinaire ploeg. Zo kan het centrum alle ingeschreven patiënten behandelen. Naast medische zorgen werkt het centrum ook aan projecten om de gezondheid van de patiënten te bevorderen en hen autonoom te maken. Zo is het ook een netwerk voor uitwisseling van kennis en voorzorgsactiviteiten. ‘Antenne Tournesol’ werkt samen met de verenigingen van Jette en de andere wijkgezondheidscentra van Brussel. Triodos Bank heeft de aankoop, de verbouwing en de herstellingen van het gebouw in Jette gefinancierd.

http://www.antennetournesol.be

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Rue Henri Werrie 69
1090
BRUXELLES
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.