Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken

Zorg (Sociale economie)

Het woonzorgcentrum Henri Vander Stokken is gespecialiseerd in de huisvesting en verzorging van zorgbehoevende en dementerende ouderen. In 1907 legde de heer Henri Vander Stokken de basis van het centrum. Hij stond een groot deel van zijn bezittingen af aan Pepingen en omliggende gemeenten voor ondermeer de oprichting van een ouderentehuis. Het gebouw werd in 1980 in gebruik genomen en in 2003 overgenomen door de Zwartzusters Augustinessen van Halle groep van Rust- en Verzorgingstehuizen (RVT). Het mooie pand wordt volledig gerenoveerd en uitgebreid met een deel nieuwbouw. Bij de zorgverlening staat het respect voor de eigenheid en de levensstijl van de bewoners centraal. In het woonzorgcentrum wonen 123 senioren. Alle voorzieningen bevinden zich op de benedenverdieping. Het lijkt wel een overdekte minidorpskern met verschillende straten, een mooie landelijke omgeving met verschillende binnentuinen en een grote tuin met een vijver. Triodos Bank heeft de bouwprojecten van het woonzorgcentrum gefinancierd met verschillende kredieten.

http://www.vanderstokken.be

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Palokenstraat 17
1670
PEPINGEN
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.