Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Innerlijke Bron - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Hêtre Intérieur Hêtre Intérieur Professionele diensten
I-propeller nv I-propeller nv Professionele diensten
Jamabo Jamabo Professionele diensten
Le Bouillon Blanc Le Bouillon Blanc Professionele diensten

Innerlijke Bron

Professionele diensten (Sociale economie)

‘De Innerlijke Bron’ is een professioneel Centrum voor Ontwikkeling en Ontspanning. Het doel is om de unieke eigenheid en hoge kwaliteit van Hunyuan Taiji, of Tai Chi, in België te garanderen. Tai Chi is een innerlijke Chinese krijgskunst, die zich onder meer onderscheidt door innerlijke oefeningen, ontspanningsoefeningen en vloeiende bewegingsoefeningen. De naam ‘De Innerlijke Bron’ werd bewust gekozen vanuit de overtuiging dat iedereen zo veel in zich heeft dat wacht om ontdekt te worden en op te borrelen. ‘De Innerlijke Bron" is in China erkend als ‘Hunyuan Taiji Center of Belgium’. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor de bouw van de Tuinzaal. In die polyvalente ruimte vinden cursussen en workshops plaats.

http://www.innerlijkebron.be

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Heibergstraat 24
2340
Beerse
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.