Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Eco-Dé bvba - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Crédal Crédal Professionele diensten
Daserv!cio Daserv!cio Professionele diensten
Equalia Equalia Professionele diensten
Green Consulting Green Consulting Professionele diensten

Eco-Dé bvba

Professionele diensten (Sociale economie)

Eco-Dé bvba is gespecialiseerd in ecologisch isoleren. Daarvoor maakt het bedrijf gebruik van cellulosevlokken die afkomstig zijn van behandelde onverkochte kranten. De cradle-to-cradle-producten van Ecodé belasten het milieu minimaal (cradle-to-cradle staat voor duurzame productiemethodes die de toekomstige generaties meer mogelijkheden bieden). Bij Eco-Dé kunnen klanten ook zelf hun isolatie plaatsen. Ze gebruiken daarbij professionele materialen en ze krijgen ook coaching van Eco-Dé. Triodos Bank heeft een termijnkrediet verleend aan Eco-Dé, onder andere voor de aankoop van een bestelwagen.

http://www.ecologisch-isoleren.be

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Kroonstraat 25
2140
BORGERHOUT
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.