Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Domaine Constant-Duquesnoy - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Wassende Maan De Wassende Maan Biologische landbouw
De zonnekouter De zonnekouter Biologische landbouw
Ferme bio d'André François Ferme bio d'André François Biologische landbouw
Ferme de Benoît Redant Ferme de Benoît Redant Biologische landbouw

Domaine Constant-Duquesnoy

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

Gérard Constant en Denise Duquesnoy kochtten in 2004 een wijngaard aan in Vinsobres, in de buurt van Châteauneuf-du-Pape. Sinds begin 2009 legden ze zich toe op de productie van biodynamische wijnen. Hun wijn won heel wat prijzen, werd bekroond door wijnkenner Parker en kreeg een vermelding in de wijngids Guide Hachette. Triodos Bank heeft de aankoop van een gistingskelder en een opslagplaats voor wijnen gefinancierd in Drôme Provençale.

http://www.constant-duquesnoy.com

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Adres:
Plan de Mirabel -
84110
Villedieu
France

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.