Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Champ d'Action - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Champ d'Action

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Champ d’Action is een artistiek ensemble en een platform voor hedendaagse muziek. Het speelt al meer dan 20 jaar een voortrekkersrol in het Vlaamse muziekleven. De groep begeleidt het creatieproces van onderzoeksfase tot presentatie. Centraal staan de uitvoering van nieuwe, experimentele muziek, de samenwerking met kunstenaars uit verschillende kunstdisciplines en het gebruik van nieuwe technologie in een creatieve omgeving. Champ d’Action onderhoudt langetermijnrelaties met componisten en uitvoerders en werkt binnen multidisciplinaire samenwerkingsverbanden. Champ d’Action is een ensemble met residentie in kunstcampus deSingel in Antwerpen. In een hoogtechnologische studio kunnen de artiesten daar hun projecten optimaal vormgeven. Triodos Bank heeft een voorfinanciering van subsidies en een kaskrediet verleend voor de werking van Champ d'Action.

http://www.champdaction.be

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Jan Van Rijswijcklaan 155
2018
ANTWERPEN
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.