Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Architecten Atelier Archi4 - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
3D Consulting 3D Consulting Professionele diensten
Alveus SCRL Alveus SCRL Professionele diensten
Arpège-Prélude Arpège-Prélude Professionele diensten
Art Consult Art Consult Professionele diensten

Architecten Atelier Archi4

Professionele diensten (Sociale economie)

‘Architecten Atelier Archi4’ is een architectenbureau van vier architecten die gespecialiseerd zijn in bio-ecologisch bouwen. Het bureau is actief in alle soorten bouwactiviteiten maar doet vooral veel verbouwingen in binnensteden. Bij het bouwproces houden de architecten niet alleen rekening met het milieu, maar ook met de bewoners of gebruikers van een gebouw. De architecten van ‘Architecten Atelier Archi4’ verliezen het gezondheidsaspect niet uit het oog en streven naar harmonie tussen de mens en de vier elementen vuur, lucht, water en aarde. Zo maken ze bijvoorbeeld gebruik van houtstralingskachels, zonne-energie, regenputten of strobalenbouw. Triodos Bank heeft ‘Architecten Atelier Archi4’ een termijnkrediet toegekend voor de inrichting van het bureau.

http://www.archi4.be

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Moorkensplein 17
2140
BORGERHOUT
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.