Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van APERe asbl - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Le Ponclet Le Ponclet Biologische landbouw
Vincent Remy Vincent Remy Biologische landbouw
Atout-Wal SCRL Atout-Wal SCRL Duurzame energie
Berrentec Belgïe Berrentec Belgïe Duurzame energie

APERe asbl

Duurzame energie (Natuur en milieu)

APERe geeft vorming en advies over de ontwikkeling van hernieuwbare energie, in een context van rationeel energieverbruik en duurzame ontwikkeling. De organisatie is de referentie op dat vlak in België. APERe werkt mee aan campagnes, opleidingen, studies , stands en conferenties. APERe publiceert elke maand het tijdschrift ‘Renouvelle’. Dat volgt de actualiteit op het vlak van duurzame energie op de voet. Naast concrete projecten in Wallonië, Brussel, Vlaanderen en de rest van de wereld belicht het onder andere technologische vernieuwingen, debatten en statistieken. Voor een efficiënt beheer van zijn financiën heeft APERe een beroep gedaan op Triodos Bank.

http://www.apere.org

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Rue Royale 35
1000
BRUXELLES
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.