Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Accueil et Vie - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Accueil et Vie

Zorg (Sociale economie)

‘Accueil & Vie’ zorgt voor huisvesting voor volwassenen met een verstandelijke beperking. In drie huizen en een dagcentrum in Vlaams- en Waals-Brabant staat een netwerk van medewerkers voor hen klaar. Zo ontstaat een gemeenschap waarin bewoners, vrienden, families, opvoeders en ook bestuurders samenleven. In de verschillende huizen kunnen de bewoners rekenen op individuele begeleiding en een familiale sfeer. Het is er dan ook prettig om te wonen en iedereen voelt zich er thuis. Triodos Bank heeft renovatiewerken bij ‘Acceuil & Vie’ gefinancierd en ook twee hypothecaire kredieten geherfinancierd.

http://www.accueiletvie.be

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Avenue d'Italie 27
1050
BRUXELLES
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.