Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Bibliotheek Haarlemmermeer - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Balie De Balie Kunst en cultuur
De Besturing De Besturing Kunst en cultuur
De Ceuvel De Ceuvel Kunst en cultuur
De Cromhouthuizen De Cromhouthuizen Kunst en cultuur

De Bibliotheek Haarlemmermeer

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

In het centrum van Hoofddorpstaat het pand waar Bibliotheek Hoofddorp-Centrale, Schouwburg De Meerse, Pier K en Duycker zijn gevestigd. De bibliotheek van de toekomst, zoals de Bibliotheek Haarlemmermeer voor ogen staat, gaat uit van klantbenadering. De inrichting is als een boekwinkel vormgegeven met verschillende themagebieden. Verder werkt de bibliotheek aan de 'mediawijsheid' van de burger. Ze doen dit door het door een inspirerend aanbod van nieuwe media en digitale informatiebronnen te integreren met de publieke functies van aanbod van kennis, cultuur en informatie.

http://www.debibliotheekhaarlemmermeer.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Binnenweg 20
2132 CT
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.