Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Dick Moby - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Dick Moby

Productie (Sociale economie)

Dick Moby is ontstaan tijdens een surftrip aan de andere kant van de wereld, vanuit een passie voor surfen en watersport en een onvrede over de hoeveelheid plastic die je aantreft op stranden wereldwijd. Vanuit hun atelier in het Amsterdamse Volkshotel willen Tim Holland en Robbert Wefers Bettink laten zien dat plastic op een betere manier gebruikt kan worden, door er kwalitatief hoogwaardige en duurzame brillen van te maken. De brillen worden handgemaakt in Italië van biologisch afbreekbaar of gerycled acetaat. De hardcase die bij de brillen wordt geleverd is van gerecycled leer. De brillen worden inmiddels in 17 landen verkocht.

De ondernemers omschrijven hun missie in het manifest 'The Sunny Side of Plastic' en onderzoeken samen met internationale experts de mogelijkheden om ook ander industrieel afval als materiaal voor hun brillen te gebruiken.

http://www.dick-moby.com/

Productie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame productiebedrijven, waaronder drukkerijen, uitgevers, en ambachtslieden.

Adres:
Wibautstraat 150
1091 GR
Amsterdam

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.