Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Christiaan Lieverse - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
CareX CareX Kunst en cultuur
Chon Design Chon Design Kunst en cultuur
CircusKunst CircusKunst Kunst en cultuur
Cultuurcentrum Driebergen Cultuurcentrum Driebergen Kunst en cultuur

Christiaan Lieverse

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Christiaan Lieverse is kunstschilder. De mens en psyche staan centraal in zijn werk. Hij doet een beroep op de empathie van mensen en nodigt uit om te zoeken naar het verhaal of de drijfveer achter het beeld en geeft ruimte voor individuele interpretaties . Om dit te bereiken zijn de emoties niet eenduidig en gebruikt hij tegenstellingen.

Lieverse wordt internationaal vertegenwoordigd op gerenommeerde kunstbeurzen en zijn werk is opgenomen in verschillende private collecties.

http://www.christiaanlieverse.com/

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van cultuur stimuleren. Naast grote projecten passen ook kleinere culturele initiatieven in het beleggingsbeleid. Zo belegt het fonds bijvoorbeeld in musea, theaters, kunstenaars en podia.

Adres:
Eindhoven
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.