Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Christiaan Lieverse - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
CareX CareX Kunst en cultuur
Chon Design Chon Design Kunst en cultuur
CircusKunst CircusKunst Kunst en cultuur
Cultureel Podium de Kelder Cultureel Podium de Kelder Kunst en cultuur

Christiaan Lieverse

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Christiaan Lieverse is kunstschilder. De mens en psyche staan centraal in zijn werk. Hij doet een beroep op de empathie van mensen en nodigt uit om te zoeken naar het verhaal of de drijfveer achter het beeld en geeft ruimte voor individuele interpretaties . Om dit te bereiken zijn de emoties niet eenduidig en gebruikt hij tegenstellingen.

Lieverse wordt internationaal vertegenwoordigd op gerenommeerde kunstbeurzen en zijn werk is opgenomen in verschillende private collecties.

http://www.christiaanlieverse.com/

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele rits artisitieke ondernemingen door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in door de overheid erkende culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van kunst en cultuur bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn musea en theaters, maar ook kleine culturele initiatieven passen in het beleggingsbeleid.

Adres:
Eindhoven
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .