Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Brede School Culemborg Oost - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Bosscheweg, Boxtel Bosscheweg, Boxtel Duurzaam vastgoed
Brandweerkazerne Zeist Brandweerkazerne Zeist Duurzaam vastgoed
Daan Ooms Ecobouw Daan Ooms Ecobouw Duurzaam vastgoed
Dansende Daken Dansende Daken Duurzaam vastgoed

Brede School Culemborg Oost

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Het pand van de Brede School Culemborg Oost biedt onderdak aan OBS De Kaardebol, CBS Koning Willem-Alexanderschool en een peuterspeelzaal. Het wordt een 'gasloos' gebouw, waar de verwarming en de koeling geschiedt door middel van bodemwarmte. Het elektrisch vermogen dat hiervoor nodig is, wordt opgewekt door de 800 zonnepalen op de naastgelegen sporthal.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Parklaan 12
4102 EC
Culemborg
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.