Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Huisartsenpraktijk Daniëlsplein - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Huisartsenpraktijk Daniëlsplein

Zorg (Sociale economie)

Huisartsenpraktijk Daniëlsplein kent 3 huisartsenmaatschappen en maakt onderdeel uit van Gezondheidscentrum Daniëlsplein. In nauwe samenwerking met de eerstelijnszorgverleners van het gezondheidscentrum, maar ook andere zorginstellingen in de omgeving wordt integrale, wijkgerichte eerstelijnszorg geleverd rondom de patiënt. Het pand waarin de huisartsen zijn gevestigd kent bovendien duurzame elementen, zoals zonnepanelen op het dak. Er werken vijf huisartsen, zeven praktijkassistenten en vier praktijkondersteuners. Er is ruimte voor het opleiden van assistenten, co-assistenten en huisartsen.

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Daniëlsplein 4
6543 NA
Nijmegen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.