Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Delta Windpark - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Delta Windpark

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Delta Windpark is een windpark bij Nieuwe Tonge in Goeree Overflakkee. Het park bestaat uit 4 Enercon E-101 3MW windturbines. De turbines produceren jaarlijks gemiddeld 37.129.000 kilowattuur, goed voor de stroomvoorziening van ongeveer 11.000 huishoudens. Delta Windpark is 100% eigendom van Coöperatie Deltawind U.A.

http://www.deltawind.nl

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Battenoordseweg
Nieuwe Tonge
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.