Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Kol - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Bouwmaat Aannemers De Bouwmaat Aannemers Duurzaam vastgoed
De Jacobus De Jacobus Duurzaam vastgoed
De President De President Duurzaam vastgoed
De Schiedamse Monumenten De Schiedamse Monumenten Duurzaam vastgoed

De Kol

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Triodos Bank financiert 16 energie neutrale woningen die in 2014 in Holten werden gebouwd. Het is een hoekwoning en 15 tussenwoningen. De woningen zijn voorzien van hoge isolatiewaarden, driedubbele beglazing, hoge naad- en kierdichtheid, geregelde ventilatie met WTW, laag temperatuur verarming en een warmtepomp op buitenlucht. Op de daken liggen zonnepanelen met een totaal vermogen van 135.000 wattpiek.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Drostenstraat 7-11 en 59-81
Holten
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.