Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Mundo B - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Natuurpunt Natuurpunt Milieutechnologie
Nelson Canal sa Nelson Canal sa Milieutechnologie

Mundo B

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

Mundo-B is een centrum voor verenigingen en organisaties die duurzame ontwikkeling integreren in hun werking. Er zijn een 30-tal Belgische en internationale ngo’s in ondergebracht. Ecologische renovatie en duurzaam beheer staan centraal in het project, dat de verenigingen zelf op touw hebben gezet. Naast kantoorruimtes heeft het voorbeeldgebouw een biologisch cafetaria, een didactische tuin en ook vergader- en conferentiezalen. Die verhuurt Mundo-B voor evenementen in verband met duurzame ontwikkeling. Voor de organisaties die werken aan maatschappelijke en ecologische verandering biedt Mundo-B met zijn 3.800 vierkante meter ruimte een mooi uithangbord en een ontmoetingsplaats voor samenwerking. Triodos Bank heeft kredieten verleend voor de renovatie van het gebouw.

http://www.mundo-b.org

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Rue d'Edimbourg 26
1050
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.