Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Art Basics for Children - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Art Basics for Children

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

ART BASICS for CHILDREN is een Brusselse kunsteducatieve organisatie op de grens tussen kunst en educatie. ABC vzw wil kinderen vanaf 4 jaar op een speelse, creatieve en interactieve manier in contact brengen met de wereld van de kunsten. Aan de basis van de werking ligt een uitgebreide collectie boeken, nieuwe media en educatieve spelmaterialen. Naast het ABC-huis in Brussel en de mobiele studio’s, bouwt ABC aan een internationale ‘creative resource library’ ten behoeve van scholen, musea, individuen en kunst- en socio-culturele organisaties. ABC wil de nieuwsgierigheid aanwakkeren en bruggen slaan tussen de kunsten en de poëzie van het dagelijks leven. Daarom beschouwt het de integratie van meer kunst en cultuur in het curriculum van toekomstige leerkrachten als één van zijn belangrijkste uitdagingen. Triodos Bank is sterk betrokken bij de financiering van dit project: wij financieren de werkmiddelen, prefinancieren de subsidies en verlenen een hypothecair krediet voor de renovatie van het pand.

http://www.abc-web.be

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Gaucheretplein 13
1030
BRUSSEL
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.