Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Muziekclub 4AD - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
MK2 Cinémas MK2 Cinémas Kunst en cultuur
Mazy Culture SCRL Mazy Culture SCRL Kunst en cultuur

Muziekclub 4AD

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

4AD brengt eigenzinnige muziekprogrammatie in de Westhoek, wars van alle trends. Onafhankelijke niet-commerciële muziek voert de boventoon, maar in het aanbod is ook plaats voor beeldende kunst, poëzie en het gesproken woord. Na 17 jaar zwoegen in 2 tochtige krochten mocht 4AD in 2005, dankzij middelen en steun van Stad Diksmuide, Provincie West-Vlaanderen, de Vlaamse Gemeenschap en een lening bij Triodos Bank, intrekken in het nieuwe pand aan de Kleine Dijk 57 te Diksmuide. Een oude loods werd daar verbouwd tot een professioneel en geluidsdicht concertgebouw annex repetitieruimtes annex 4AD hotel.

http://www.4ad.be

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Kleine Dijk 57
8600
Diksmuide
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.