Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Emmastraat 33 - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Eye Collectiecentrum Eye Collectiecentrum Duurzaam vastgoed
Figeestaete beheer Figeestaete beheer Duurzaam vastgoed

Emmastraat 33

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Triodos Bank financiert de herontwikkeling van het rijksmonument op de Emmastraat 33 in Deventer.
In 1928 werd dit bijzondere gebouw als Modelmakerij van de ijzergieterij van Nering Bogel gebouwd. Het ontwerp is van J.D. Postma. Later werd het gebouw als laboratorium in gebruik genomen. Het bakstenen gebouw is in functionalistische stijl ontworpen. De vensters zijn in horizontale banden gevat en de traptoren heeft een geometrische plasticiteit. Tot en met 1997 is het gebouw in gebruik geweest bij door Akzo Chemie.

Het gebouw wordt tijdens de renovatie getransformeerd tot een wooncomplex. Er komen 39 duurzame appartementen in de voormalige ijzergieterij.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Emmastraat 33
7411 HR
Deventer
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.