Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting Human Expo - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Stichting IJ Producties Stichting IJ Producties Kunst en cultuur
Stichting Incubate Stichting Incubate Kunst en cultuur

Stichting Human Expo

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Paul Oomen, de initiatiefnemer van Stichting Expo, is componist en studeerde muziek in Amsterdam en Berlijn. Hij stelt een klankdecor samen door middel van het gebruik van hard- en software. Hiermee is Paul Oomen uniek in de muziekwereld. Deze klank komt tot stand door een zelf gerealiseerd instrument, dat Paul Oomen zelf de ‘4D SOUND’ noemt. De realisatie van 4D SOUND omvat de aanschaf van speakeronderdelen, versterking, bekabeling, computers en converters. Paul Oomen heeft onder andere gecomponeerd voor Stichting YO!, het Kamer Opera festival en het Tweetakt Festival.

http://www.pauloomen.info

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele rits artisitieke ondernemingen door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Kempenaerstraat 11-A
1051 CJ
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.