Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Lindenhoff - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Lindenhoff

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Onder de rook van Amsterdam ligt het oude koets- en tuinhuis van lusthof Lindenhoff. In 1974 begon Ben te Voortwis hier zijn boerderij met Gasconne runderen. Inmiddels is Lindenhoff uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat zes dagen per week (dag)verse producten levert aan diverse gerenommeerde restaurants in Nederland en België.

De Lindenhoff is een groothandel in authentieke verse producten. De producten zijn voor een groot deel biologisch en bij alle producten is de focus op “zo natuurlijk en authentiek mogelijk”. De Lindenhoff is een begrip bij de bewuste consument in Amsterdam en omstreken en staat bij de beste restaurants bekend om de hoge kwaliteit van de producten.

http://lindenhoff.nl/

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Rijksstraatweg 9-C
1396 JC
Baambrugge
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.