Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Gemeente Leeuwarden - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Galerie Terra Delft Galerie Terra Delft Kunst en cultuur
Gemeente Arnhem/ Rozet Gemeente Arnhem/ Rozet Kunst en cultuur
Global Art Company Global Art Company Kunst en cultuur
Groninger Forum Groninger Forum Kunst en cultuur

Gemeente Leeuwarden

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

In 2018 is Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa. Leeuwarden manifesteert zich met minstens 40 culturele evenementen op Europees niveau. Een unieke kans voor de Friese hoofdstad om zich internationaal te laten zien. Triodos Bank financiert dit evenement mede.

Leeuwarden is de hoofdstad van Friesland. Een stad met een rijk verleden, een bruisende studentenstad en de economische motor van Friesland met ruim 55.000 arbeidsplaatsen.

Het grootste geheim van Leeuwarden is haar goed bewaarde binnenstad met sfeervolle grachten en gezellige terrassen, leuke winkelstraatjes en restaurants. Het is een verrassende stad. Heden en verleden lopen hand in hand. Veel monumenten herinneren nog aan de tijd dat Leeuwarden Hofstad was: het Stadhouderlijk Hof, de Prinsentuin, het Princessehof. Tot 1747 woonden de Friese stadhouders in Leeuwarden, daarna verhuisden ze naar Den Haag.

http://www.leeuwarden.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Postbus 21000
8900JA
Leeuwarden
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.