Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Atelier TabakNaus - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Art Centre Delft Art Centre Delft Kunst en cultuur
Arthouse Concepts Arthouse Concepts Kunst en cultuur

Atelier TabakNaus

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Atelier Tabak&Naus is het bedrijf van het kunstenaarsduo Tabak&Naus in Gouda. Vanaf 1999 schept het kunstenaarsduo Tabak&Naus een geheel eigen kleurrijke wereld. De kunstwerken van Tabak&Naus hebben een onstuitbare drang om de wereld om hen heen mooier te maken. Tabak&Naus exposeren hun werk in galeries in binnen- en buitenland. Ook werken ze voortdurend in opdracht voor bedrijven, organisaties en particulieren. In het atelier worden regelmatig exposities en andere culturele activiteiten georganiseerd. Daarnaast ontwerpen en verzorgen Tabak&Naus al vele jaren workshops en trainingen waarin creativiteit centraal staat. Lokatie: Raam 96 in Gouda. Het atelier van Tabak&Naus is geopend op afspraak: 06-48319827.

http://www.tabaknaus.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Raam 96
2806 DA
Gouda
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.