Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Lepelaar - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Klaver De Klaver Biologische landbouw
De Korenschoof De Korenschoof Biologische landbouw
De Lindediek De Lindediek Biologische landbouw
De Lingehof De Lingehof Biologische landbouw

De Lepelaar

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

De Lepelaar is een van de oudste biologisch-dynamische bedrijven van Nederland. Het bedrijf heeft de laatste 10 jaar een zeer sterke groei doorgemaakt en maakt in de praktijk zichtbaar dat een grootschalige aanpak tot een zeer verantwoorde productie leidt. Door een koppeling met een veehouderij is er sprake van een gesloten kringloop. Biodiversiteit is de hoeksteen voor gezonde producten. Daarom heeft het bedrijf 523ha land gekocht om de komende jaren verantwoord door te groeien op een nog sterkere economische basis te krijgen voor de toekomst.

http://www.delepelaar.com

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Rijperweg 16A
1744HK
Sint Maarten
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.