Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van A.C.P. BD Boulevard Général Wahis 22-24 - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
ACP Altitude 100 ACP Altitude 100 Milieutechnologie
ADN Architectures ADN Architectures Milieutechnologie

A.C.P. BD Boulevard Général Wahis 22-24

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

De vereniging van mede-eigenaars van twee appartementsgebouwen in de Generaal Wahislaan in Brussel liet een energie-audit van hun gebouwen uitvoeren. Daaruit bleek dat een reeks investeringen aangewezen was om de energie-efficiëntie sterk te verbeteren: de gasketels vervangen door hoogrendementsketels, een warmte-krachtkoppelingsysteem installeren, zonnepanelen plaatsen op het dak en de daken herstellen en beter isoleren. Dankzij die investeringen hebben de bewoners hun CO2-uitstoot gevoelig verminderd en doen ze op lange termijn grote besparingen op hun energiefactuur. Triodos Bank heeft een krediet verleend om een deel van de werken te financieren.

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Boulevard Général Wahis 22-24
1030
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.