Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Solar City Wallonie - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Solar City Wallonie

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Solar City Wallonie is een coöperatie die in 2012 werd opgericht door een groep werknemers van Green Energy 4 Seasons. Dat bedrijf is de marktleider in Wallonië op het vlak van PV-installaties voor particulieren, kmo’s en de overheid. De coöperatie beheert kleine en middelgrote zonnepaneelinstallaties op daken van dezelfde doelgroepen. De eigenaars van de gebouwen betalen huur voor de installaties en kunnen in ruil de geproduceerde groene stroom afnemen. Alle eigenaars zijn ook coöperant van Solar City Wallonie, die eigenaar blijft van de PV-installaties en de groene stroomcertificaten krijgt. Triodos Bank heeft een krediet verleend om een portfolio van 90 installaties van Solar City Wallonie te financieren. Samen hebben die een totaal vermogen van 650kWp, waarmee ze voldoende groene stroom produceren voor het jaarverbruik van 90 gezinnen.

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Chaussée de Bruxelles 128
7061
Casteau
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.