Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Cap Solar 06 - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Bégawatts Bégawatts Duurzame energie
Canopy-Apollo SNC Canopy-Apollo SNC Duurzame energie
Carlo I Carlo I Duurzame energie
Cels Energie SAS Cels Energie SAS Duurzame energie

Cap Solar 06

Duurzame energie (Natuur en milieu)

De projectvennootschap Cap Solar 06 groepeert 24 zonnepaneelinstallaties die geïnstalleerd zijn op de daken van het Centre de Développement Durable du Chêne au Loup in Normandië. Samen hebben die installaties een vermogen van 4,8 MWp, waarmee ze voldoende groene stroom produceren voor het jaarverbruik van 1.390 gezinnen. Het project werd ontwikkeld door de groep Langa, die gespecialiseerd is in de ontwikkeling, bouw en uitbating van zonneparken, en ook in biogasprojecten. Triodos Bank heeft een krediet verleend om de zonnepaneelinstallaties van Cap Solar 06 te financieren.

http://www.langa.fr/

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Avenue du Phare Dela Balue
35520
La Mézière
France

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.