Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Canopy-Apollo SNC - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Bégawatts Bégawatts Duurzame energie
CSPV 2 CSPV 2 Duurzame energie
Carlo I Carlo I Duurzame energie
Cels Energie SAS Cels Energie SAS Duurzame energie

Canopy-Apollo SNC

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Canopy is een ontwikkelaar van hernieuwbare energieprojecten die gespecialiseerd is in zonne-energie en biomassa. Voor de bouw van een project van 11 zonnepaneelinstallaties op grote daken in het zuiden van Frankrijk deed Canopy een beroep op Martifer Solar, een ander bedrijf in de sector van de zonne-energie. Het project werd ondergebracht in de projectvennootschap Canopy-Apollo, die vervolgens werd doorverkocht aan de Duitse Leonidas-groep, die investeert in hernieuwbare energieprojecten. De 11 installaties hebben samen een totaal vermogen van 4.228,9 kWp, waarmee ze een hoeveelheid groene stroom produceren die overeenkomt met het jaarverbruik van meer dan 1.000 gezinnen. Triodos Bank heeft een cofinanciering verleend voor de bouw van de installaties.

http://www.leonid-as.com

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
12340
Bozouls
France

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.