Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Gloren B - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Fortech Fortech Duurzame energie
Féréole SAS Féréole SAS Duurzame energie
Gloren M Gloren M Duurzame energie
Greentile bvba Greentile bvba Duurzame energie

Gloren B

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Gloren B is een onderneming die actief is in de installatie en uitbating van fotovoltaïsche zonnepaneelinstallaties op daken van bedrijven en organisaties. Ze kocht een portfolio aan van 3 installaties aan met een totale capaciteit van 812 kWp. De hoeveelheid groene stroom die ze produceren, is vergelijkbaar met het jaarverbruik van meer dan 200 gezinnen. Gloren B beheert de installaties en betaalt een jaarlijkse vergoeding aan de bedrijven die eigenaar zijn van de daken. Zij kopen een deel van de geproduceerde energie rechtstreeks aan voor eigen verbruik. Het overschot wordt op het net gezet. Triodos Bank heeft een krediet verleend aan Gloren B voor de aankoop van de zonnepaneelinstallaties.

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Bodemstraat 12
3830
Wellen
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.