Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De l'autre côté de l'école asbl - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

De l'autre côté de l'école asbl

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

Een groep ouders zocht in Brussel tevergeefs naar een middelbare freinetschool, voor wanneer hun kinderen de lagere freinetschool zullen verlaten. Vandaar dat ze besloten een nieuwe school met dezelfde pedagogische filosofie op te starten, en daarvoor richtten ze de vzw ‘De l'autre côté de l'école’ op. Freinetscholen leggen veel nadruk op samenwerking, communicatie en het al doende verwerven van inzichten. Op basis van wat leeft bij de leerlingen begeleidt de leerkracht de groep om samen een leerplan te maken. De vzw kreeg de nodige vergunning voor de nieuwe school en startte in 2014 met de eerste leerlingen. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor de aankoop van het schoolgebouw.

http://www.acecole.be/

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Chaussée de Wavre 1789B
1160
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.